whirpool hotpoint bauknecht indesit ignis
години бесплатно на

МОТОРОТ/КОМПРЕСОРОТ

РЕГИСТРИРАЈТЕ

Регистрација на производ Indesit

1

Вашите лични податоци

2

Податоци за уредот

3

Регистрирајте


Има некои грешки. Поправете ги и кликнете повторно.


задолжителни полиња*

Изберете наслов
Внесете важечко име
Внесете важечко презиме
Внесете важечка улица
Внесете поштенски број со празно место
Внесете важечки град
Внесете важечки телефонски број
Внесете важечки мобилен број
Внесете важечка е-маил адреса
Внесете важечка е-маил адреса Внесете ја повторно е-маил адресата

се согласувам да добивам рекламни информации поврзани со Indesit и други брендови на Whirlpool Corporation


Напријед

Има некои грешки. Поправете ги и кликнете повторно.


Уред 01

задолжителни полиња*

Одберете група на производот
Внесете важечки комерцијален код.
Внесете важечки сериски број
Внесете важечки код
Изберете важечки датум на купување
Изберете ја куповната цена
captcha image
Внесете го точно капча изразот
Уназад